Muradiye Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşağa gitmek
ebrar
ebrar

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) 810
Kadın Koç
Horoz
Mesaj Sayısı : 388
Doğum tarihi : 29/03/69
Yaş : 55
Nerden : türkiye
Bilgi :
Muradiye Forum Bilgi Paylaşım PlatformuRep Gücü : 0
Rep Puan : 0
Kayıt tarihi : 09/02/09
http://www.kadinca.hareketforum.com

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Empty Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)

Salı Şub. 24, 2009 7:34 pm
MALZEMELER
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ


HAZIRLANIŞI
öncelikle sıvı yağı tavaya alın. Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun. Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin. Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin. Yeterince suyu ekleyin. Kuzu inciklerini tencereye aktarın. Et yumuşayana dek pişirin.
Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun. Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin. 1-2 taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz