Muradiye Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşağa gitmek
Detone
Detone

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) 1210
Erkek Terazi
Sıçan
Mesaj Sayısı : 2807
Doğum tarihi : 24/09/84
Yaş : 39
Nerden : IstanßuL [DøqußєyαzıтLı]
İş/Hobi : RECEPTION /FutßoL Müziq Araßa
İleti : IrGaT
Bilgi :
Muradiye Forum Bilgi Paylaşım PlatformuUyarı : Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) 111010
Rep Gücü : 0
Rep Puan : 0
Kayıt tarihi : 03/11/08
http://WwW.MuradiyeForum.Net

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Empty Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)

Ptsi Ocak 05, 2009 2:01 am
MALZEMELER
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ


HAZIRLANIŞI

öncelikle sıvı yağı tavaya alın. Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın.
Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun. Kızdıktan sonra 1 çorba
kaşığı unu ekleyin. Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı
salçayı ilave edin. Yeterince suyu ekleyin. Kuzu inciklerini tencereye
aktarın. Et yumuşayana dek pişirin.
Başka
bir tavaya çok az sıvı yağ koyun. Kabukları soyulmuş arpacık
soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş
çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.Mantarları bıraktıkları
suyu çekene dek kavurun.
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin
pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin. 1-2 taşım
kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz