Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin (2 Kişilik)
Ptsi Ocak 05, 2009 2:11 am
MALZEMELER
2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye
HAZIRLANIŞI
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları
zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı
şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
Sebzeleri
ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini
yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.
2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye
HAZIRLANIŞI
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları
zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı
şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
Sebzeleri
ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini
yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz