BAKLA CORBASI
Paz Şub. 22, 2009 1:54 am
Malzemeler:
- 1 su bardağı bakla
- 1 çorba kaşığı un
- Yarım demet dere otu
- Yarım su bardağı yoğurt
- 2 çorba kaşığı tere yağ
- Tuz ve karabiber
Yapılışı:
Yaklaşık 10 dk. kadar baklaları düdüklü tencerede pişirebilirsiniz. Başka bir tencerede un ve yağı kavurarak yoğurt üzerine ilave edilecek. Karıştırılacak. İçine baklanın suyunda ilave edilecek. Baklalı olan karışımı blender'dan geçirerek dere otu ile yoğurt olan karışıma ilave edilecek. Bir miktar tuz eklenecek.
Afiyet olsun
- 1 su bardağı bakla
- 1 çorba kaşığı un
- Yarım demet dere otu
- Yarım su bardağı yoğurt
- 2 çorba kaşığı tere yağ
- Tuz ve karabiber
Yapılışı:
Yaklaşık 10 dk. kadar baklaları düdüklü tencerede pişirebilirsiniz. Başka bir tencerede un ve yağı kavurarak yoğurt üzerine ilave edilecek. Karıştırılacak. İçine baklanın suyunda ilave edilecek. Baklalı olan karışımı blender'dan geçirerek dere otu ile yoğurt olan karışıma ilave edilecek. Bir miktar tuz eklenecek.
Afiyet olsun
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz