Muradiye Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşağa gitmek
Detone
Detone

Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik) 1210
Erkek Terazi
Sıçan
Mesaj Sayısı : 2807
Doğum tarihi : 24/09/84
Yaş : 39
Nerden : IstanßuL [DøqußєyαzıтLı]
İş/Hobi : RECEPTION /FutßoL Müziq Araßa
İleti : IrGaT
Bilgi :
Muradiye Forum Bilgi Paylaşım PlatformuUyarı : Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik) 111010
Rep Gücü : 0
Rep Puan : 0
Kayıt tarihi : 03/11/08
http://WwW.MuradiyeForum.Net

Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik) Empty Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik)

Ptsi Ocak 05, 2009 2:08 am
MALZEMELER
1 adet sülün göğüs
1 adet sülün but
2 adet haşlanmış patates
Arpacık soğanı
Kıyılmış taze otlar (biberiye, kekik)
Sos için :
1 çorba kaşığı elma sirkesi
1 adet küçük boy kuru soğan
1 adet boy kereviz
3 çorba kaşığı demi glass sos
Kuru garnitür :
Elma dilimi, patates cipsi


HAZIRLANIŞI

Sülün etini teflon tavada çevirerek, pişirin. Haşlanmış patateslerin
kabuklarını soyun, iri parçalar halinde doğrayın. Çeşitli taze otlarla
ve kabukları soyulmuş arpacık soğanlarıyla karıştırın. Çok az
zeytinyağı ilavesiyle soteleyin.
Bu
arada başka bir kapta sosu hazırlayın. Blendırdan geçirilmiş kuru
soğanı ve kerevizi, 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 3 çorba kaşığı demi
glass sosla karıştırın. Çok kısık ateşte 5 dakika karıştırın.
Patatesli
karışımı servis tabağına alın. Üzerine teflon tavada pişirdiğiniz sülün
etini yerleştirin. Etin üzerine sosu gezdirin. Karamelize elma
dilimleri ve patates cipsiyle süsleyerek, servis yapın.
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz