Kremali tatli
Salı Şub. 10, 2009 3:54 am
MLZ.
6MİLFÖY HAMURU
2 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
3 YUMURTA
3 ÇORBA KAŞIĞI UN
2 ÇORBA KAŞIĞI MARGARİN
1 PAKET VANİLYA
1 ÇAY BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
SÜT
TENCEREYE DÖKÜLÜP OCAĞA KOYULUR. AYRI BİR KAPTA YUMURTA ŞEKERLE
ÇIRPILIR.SONRA UN VE VANİLYA EKLENİP KARIŞTIRILIR. BU KARIŞIM ISINAN
SÜTE DÖKÜLÜP, KAYNAYINCAYA KADAR KARIŞTIRILIP OCAKTAN ALINIR. MARGARİN
EKLENİP ÇATALLA ÇIRPILIR. MİLFÖY HAMURLARI İKİ EŞİT PARÇAYA BÖLÜNÜP
FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR. PİŞEN MİLFÖY PARÇALARININ 6 TANESİNE KREMA
EŞİT OLARAK PAYLAŞTIRILIR. DİĞER MİLFÖY PARÇALARI ÜSTÜNE KAPATILIP
PUDRA ŞEKERİ SERPİLİR.
6MİLFÖY HAMURU
2 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
3 YUMURTA
3 ÇORBA KAŞIĞI UN
2 ÇORBA KAŞIĞI MARGARİN
1 PAKET VANİLYA
1 ÇAY BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
SÜT
TENCEREYE DÖKÜLÜP OCAĞA KOYULUR. AYRI BİR KAPTA YUMURTA ŞEKERLE
ÇIRPILIR.SONRA UN VE VANİLYA EKLENİP KARIŞTIRILIR. BU KARIŞIM ISINAN
SÜTE DÖKÜLÜP, KAYNAYINCAYA KADAR KARIŞTIRILIP OCAKTAN ALINIR. MARGARİN
EKLENİP ÇATALLA ÇIRPILIR. MİLFÖY HAMURLARI İKİ EŞİT PARÇAYA BÖLÜNÜP
FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR. PİŞEN MİLFÖY PARÇALARININ 6 TANESİNE KREMA
EŞİT OLARAK PAYLAŞTIRILIR. DİĞER MİLFÖY PARÇALARI ÜSTÜNE KAPATILIP
PUDRA ŞEKERİ SERPİLİR.
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz